2 min. čitanja

Bavaria C42 proglašena jedrilicom godine

Bavaria C42 proglašena jedrilicom godine
Foto: European yacht of the year

Njemački škver Bavaria Yachts, koji voli naglasiti kako je sve što proizvedu “100% made in Germany”, ponovno osvaja međunarodna priznanja, ovaj puta s modelom Bavaria C42.

Jedrilica Bavaria C42 logičan je nastavak C-linije, ali s vlastitim karakterom. Moderan dizajn s inovativnim rješenjem trupa i kobilice, te prostranim pramcem u obliku slova V, jamči odlične performanse pri jedrenju te izuzetno puno prostora ispod palube.

Pametni detalji, po kojima je Bavaria poznata, nalaze se ispod i iznad palube. Paluba je dodatno pročišćena i omogućuje još nesmetaniji boravak i prolazak posadi i gostima na brodu, te ju svojim inovativnim rješenjima izdvaja od konkurencije, piše Nautica portal.

Stoga ne čude najnovija priznanja koja je Bavaria C42 u posljednje vrijeme dobila, svakako je jedno od najvažnijih nagrada European Yacht of the Year 2021. u kategoriji „Familiy Cruiser“,  ali treba istaknuti i da je u prosincu Bavaria C42 proglašena jedrilicom godine u Francuskoj od strane časopisa VOILE.

Foto: Bavaria yachts

U službenoj izjavi, žiri European Yacht of the Year, koji se sastoji od 15 novinara iz 15 najvećih nautičkih magazina u Europi, izjavio je:

– Unatoč jakim konkurentima, pobjeda C42 na kraju je uvjerljiva. BAVARIA C42 impresionirala je žiri svojom visokom razinom udobnosti i savršenim plovnim karakteristikama. Može se brzo ploviti u svim uvjetima i lako se njome upravlja. C42 također je postigla dobar omjer cijene i dobivenog, kao i uspješno izdvajanje od konkurencije mogućnošću izvedbe u četiri verzije te brojnim opcijskim dodacima.

Foto: Bavaria yachts

Nakon šest godina, točnije 2015. godine i uspjeha modela Bavaria Cruiser 46, Bavaria ponovno osvaja ovu veliku i važnu nagradu. I to je nešto na što svi u Bavariji mogu biti ponosni!

Više o ovom fantastičnom plovilu možete pročitati na stranicama proizvođača, OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.