Ugledni časopis Condé Nast: “Ova plaža je među najljepšima na svijetu i istinski simBOL Hrvatske”

Foto: Boris Kačan

BOL – Iako tek razmišljamo o proljeću i njegovom službenom dolasku, mnogi s nestrpljenjem iščekuju one malo toplije, vruće dane. Da, ljeto je ono za čim žudimo kao i popratnom dozom bezbrižnosti te vrlo potrebnog opuštanja. Pripreme za ljetnu sezonu koja će i ove godine biti neizvjesna lagano su već počele, a sve oči u domeni ekonomije uprte su upravo u turizam, stoga nam je svaka reklama ponovno dobrodošla. U to ime, ugledna online publikacija Condé Nast Traveller objavila je popis najljepših europskih plaža među kojima se našla i jedna hrvatska.

Dakako, govorimo o čuvenom Zlatnom ratu u Bolu na Braču za koju kažu kako je izvanredno čudo prirode. Spominju i senzacionalni oblik plaže koji se mijenja ovisno o vjetru i moru, a najbolji pogled na nju pruža se pak s Vidove gore, prenosi Super1.

Foto: Boris Kačan

Dodaju kako je ova plaža idealna za sve surfere, ali i obitelji s obzirom na to je riječ o šljunčanoj plaži u blizini koje se nalazi i duboka hladovina borova. Kristalno čisto more, naravno, njezin je glavni adut. Na istom popisu Conde Nasta našle su se još neke plaže u Grčkoj, Turskoj, Italiji, Škotskoj itd., dok cijeli članak možete pogledati OVDJE.

Foto: Instagram / Screenshot

D.G.