1 min. čitanja

Ugledni časopis Condé Nast: “Ova plaža je među najljepšima na svijetu i istinski simBOL Hrvatske”

Ugledni časopis Condé Nast: “Ova plaža je među najljepšima na svijetu i istinski simBOL Hrvatske”
Foto: Boris Kačan

BOL – Iako tek razmišljamo o proljeću i njegovom službenom dolasku, mnogi s nestrpljenjem iščekuju one malo toplije, vruće dane. Da, ljeto je ono za čim žudimo kao i popratnom dozom bezbrižnosti te vrlo potrebnog opuštanja. Pripreme za ljetnu sezonu koja će i ove godine biti neizvjesna lagano su već počele, a sve oči u domeni ekonomije uprte su upravo u turizam, stoga nam je svaka reklama ponovno dobrodošla. U to ime, ugledna online publikacija Condé Nast Traveller objavila je popis najljepših europskih plaža među kojima se našla i jedna hrvatska.

Dakako, govorimo o čuvenom Zlatnom ratu u Bolu na Braču za koju kažu kako je izvanredno čudo prirode. Spominju i senzacionalni oblik plaže koji se mijenja ovisno o vjetru i moru, a najbolji pogled na nju pruža se pak s Vidove gore, prenosi Super1.

Foto: Boris Kačan

Dodaju kako je ova plaža idealna za sve surfere, ali i obitelji s obzirom na to je riječ o šljunčanoj plaži u blizini koje se nalazi i duboka hladovina borova. Kristalno čisto more, naravno, njezin je glavni adut. Na istom popisu Conde Nasta našle su se još neke plaže u Grčkoj, Turskoj, Italiji, Škotskoj itd., dok cijeli članak možete pogledati OVDJE.

Foto: Instagram / Screenshot

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.