1 min. čitanja

DUBROVNIK OBJAVIO NATJEČAJ Digitalnim nomadima mjesec dana besplatnog boravka u gradu

DUBROVNIK OBJAVIO NATJEČAJ Digitalnim nomadima mjesec dana besplatnog boravka u gradu
Foto: HTZ

DUBROVNIK –  Pokrenut je zajednički projekt ”The Dubrovnik  digital nomad-in-residence”, odnosno natjecanje namijenjeno digitalnim nomadima cijeloga svijeta, koji Grad Dubrovnik organizira sa svojim partnerima.

Grad Dubrovnik u listopadu prošle godine bio je domaćin prve konferencije ”Dubrovnik za digitalne nomade”  te se i kao predvodnik ove inicijative u Hrvatskoj predstavio kao cjelogodišnja destinacija. Potaknuti iznimnim uspjehom listopadske konferencije, Dubrovnik svoju ozbiljnu usmjerenost diversifikaciji turističke ponude i razvojem novih sadržaja nastavlja upravo ovim novim projektom.

”The Dubrovnik  digital nomad-in-residence” je natječaj usmjeren zainteresiranim digitalnim nomadima za boravak u Dubrovniku. Kroz ovaj program se naš grad promovira i pozicionira kao atraktivna i poželjna destinacije za digitalne nomade. Deset digitalnih nomada koji će biti odabrani putem nagradnog natječaja, boravit će besplatno u Dubrovniku mjesec dana, od 23. travnja do 23. svibnja 2021.

Tijekom svog radnog  boravka u Dubrovniku, nomadi će kroz različite aktivnosti, radionice te izlete detaljno istražiti grad i okolicu, upoznati način života lokalnog stanovništva i kulturne sadržaje, čime će doprinijeti jačanju ugleda grada među digitalnim nomadima na globalnoj razini.

Digitalni nomadi su vrlo važni za odredište u kojem borave, jer svojim aktivnostima intenzivno promoviraju destinaciju, njihovi boravci su duži od prosječnih turističkih boravaka, ali i u svoje novo okruženje investiraju osobno, profesionalno i financijski. Treba naglasiti i da digitalni nomadi nerijetko borave u razdobljima izvan glavnih sezonskih mjeseci. Postaju ambasadori svog novog grada te na taj način privlače i svoje prijatelje, obitelji i sve više digitalnih nomada.

Zainteresirani digitalni nomadi mogu se prijaviti na natječaj OVDJE, a prijave su otvorene od 5. do 31. ožujka 2021.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Pokrenuta kampanja za digitalne nomade „Croatia, your new office!“
DUBROVNIK ZA DIGITALNE NOMADE: Europski tjedan freelancera, 16. – 25. listopada 2020.
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.