1 min. čitanja

Kreće novi krug foto natječaja “Volim svoju županiju”

Kreće novi krug foto natječaja “Volim svoju županiju”

Foto natječaj „Volim svoju županiju“ u organizaciji Hrvatske zajednice županija bit će ponovno otvoren od 15. ožujka. U dva tjedna, koliko će trajati, profesionalni i amaterski fotografi moći će poslati svoje radove koji će u konačnici ući u postav izložbe „Volim svoju županiju 2021.“

Radovi se predaju putem aplikacije na internetskoj stranici volimzup.hr. Pojedinosti natječaja objavljene su na stranici Primorsko-goranske županije, ali i svih ostalih hrvatskih županija.

„Volim svoju županiju“ nastao je iz želje da se promoviraju ljepote svih kutaka Hrvatske, a fotografi mogu sudjelovati s najviše tri fotografije. Najbolje fotografije biraju se u dvije kategorije – one prema ocjeni stručnog žirija i one u kojoj fotografija prikupi najviše glasova putem društvenih mreža.

Predsjednica stručnog žirija je i ove godine profesionalna fotografkinja Mare Milin, koja je dio projekta petu godinu zaredom. Foto natječaj je ove godine dobio i svoje novo vizualno ruho, za koje je zaslužan dizajner Ivan Dilberović. Vizualni identitet zamišljen je kao prezentacija svake županije jednim tipografskim znakom i jednim motivom koji tu županiju čini prepoznatljivom.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.