1 min. čitanja

DAN OPĆINE VELA LUKA Načelnica poručila: “Imamo sreću da se blagdan poklapa s početkom proljeća”

VELA LUKA – Dan Općine Vela Luka se svečano obilježava 19. ožujka, na blagdan sv. Josipa – zaštitnika Općine Vela Luka. Svojim sumještanima čestitala je načelnica, Katarina Gugić.

– Ovaj naš veliki dan ni ove godine nismo mogli proslaviti zajedno, kako mi to već znamo uz pjesmu i ples, okupljanje kulturnjaka, sportaša, vjernika u većem broju, a sve u čast naše Luke. No, usprkos svim ograničenjima i opasnosti koja nas i dalje okružuje, u Luci se ipak osjeća posebna atmosfera i  ničim se to ne da izbrisati. Imamo tu sreću što se naš blagdan poklapa s početkom proljeća, a to doba godine usprkos svim ovim teškoćama i izazovima vraća optimizam i daje snagu za novi početak.

Ova prošla godina, bila je po mnogočemu neobična i drukčija. No, nije nas ostavila zatečenima i nismo zastali. Dapače, trudili smo se još i više.

Želimo svima vama zahvaliti što ste u svojim mogućnostima, entuzijazmom i dobrom voljom dali doprinos protekle godine da nam Luka bude uređenija, uspješnija i prepoznatljivija. Svjesni smo da nas na tom planu čeka još puno posla, ali znamo i da nas na tom putu ništa neće moći spriječiti.

Drage Luške i Lučani, sretan Vam blagdan sv. Josipa i Dan naše Vele Luke! – poručila je načelnica Vele Luke, Katarina Gugić.

Načelnici je čestitke uputio i Dubrovačko-neretvanski župan, Nikola Dobroslavić:

“Poštovana gđo. Gugić,

U svoje osobno ime i u ime cijele Dubrovačko-neretvanske županije čestitam Vama i svim žiteljima Dan Općine Vela Luka i blagdan svetog Josipa, vašeg nebeskog zaštitnika.

Nažalost proslave Dana općina i gradova i ove godine obilježavaju se pod epidemiološkim mjerama, no ova teška vremena nas podsjećaju da samo uz suradnju i razumijevanje moramo i možemo iz svega izaći kao pobjednici.

Uz zagovor svetog Josipa, još jednom vam čestitam Dan Općine Vela Luka”, poručio je dubrovačko-neretvanski župan.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.