Na Hvaru pronađeno tijelo druge žrtve prometne nesreće u Bratušu

Foto: Makarska danas

Tijelo muškarca pronađeno je jutros u uvali Stiniva na otoku Hvaru. Primijetili su ga ribari, koji su potom alarmirali službe, a portal Makarska danas prenosi neslužbenu informaciju da je riječ o muškarcu za kojim se tragalo nakon prometne nesreće koja se u nedjelju u noći dogodila u Bratušu.

– Jutros oko 07.40 sati zaprimljena je dojava o pronalasku mrtvog muškog tijela u moru na otoku Hvaru u uvali Stiniva. Na mjestu događaja izvršen je očevid te nema tragova koji upućuju na kazneno djelo. U tijeku je postupak identifikacije pronađenog tijela. O svemu je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo – potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Prema pouzdanim izvorima, radi se upravo o drugoj žrtvi tragedije koja se dogodila u nedjelju navečer. Podsjetimo, osobno vozilo je oko 20.15 sati sletjelo s ceste probivši ogradu te je na kraju završilo u moru. Policija je obaviještena tek 12 sati kasnije, odnosno u ponedjeljak ujutro kada je auto primjećen u moru, a u njemu je bilo pronađeno tijelo 26-godišnjaka iz Osijeka koji je bio suvozač. Morske struje i jaka bura su tijelo odnijeli sve do otoka Hvara.

M.B.