1 min. čitanja

NAPOKON REGATA Prijenos uživo veslačkog natjecanja u okviru natjecanja za Kup Dalmacije

NAPOKON REGATA Prijenos uživo veslačkog natjecanja u okviru natjecanja za Kup Dalmacije
Foto: Nives Crnogaća / VK Šibenik / Facebook

SPLIT – Došao je dan da se napokon održi jedna veslačka regata i to u Splitu. U okviru tradicionalnog natjecanja za „Kup Dalmacije“ na Spinutu i Poljudu se okupilo oko 250 veslačica i veslača iz Dalmacije, razvrstanih u cca 160 posada – od najmlađih kadeta „B“ do seniora.

Na Regati nastupa i šibenska „KRKA“ s ukupno 29 djevojaka i momaka raspoređenih u 14 posada i 11 disciplina. Posade će voditi treneri Radečić, Krasić i Ban, a svi će zapravo biti u očekivanju koliko tko uopće može dati u srazu s regionalnom konkurencijom.

Naime, zabrana rada u Klubu je bila duga i štetna, pa koliko god su krkašice i krkaši formu nastojali održati radom kod kuće treba reći da to nije onaj najbolji ambijent za sportski napredak.

– Posebno nam je žao jer na Regatu neće doći naši prijatelji iz BiH – veslački klub „RAMA“, a jako nas žalosti i izostanak vrlo perspektivnih posada V.K. „Neretvanski gusar“ malog-velikog kluba iz Metkovića. Ono što nas, pak, veseli je činjenica da će Veslački savez Dalmacije, pod vodstvom novog predsjednika proslavljenog olimpijca – Nikše Skelina, prvi put organizirati i prijenos uživo – poručuju šibenski veslači.

Regatu možete pratiti putem poveznice OVDJE.

– Ostaje nam da stisnemo palčeve Katarini, Roku, čak trojici momaka s imenom Šime, pa onda Lovri, Jakovu, Filipu (starijem, mlađem i najmlađem), Ivanu, Marku, Nikoli i Nikoli, Toniju (jednom i drugom), Albertu, Maxu, Sari, Franki, Franku, Jakovu, Duji, Luki, Frani, Bartolu, Tonku, te (našoj zvijezdi) Aurori. Svi će oni dati sve od sebe i to je ono što se od njih zapravo i očekuje – poručuju iz Veslačkog kluba Krka u Šibeniku

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.