1 min. čitanja

BOL SPREMAN DOČEKUJE PRVE TURISTE: Gostima nude i brze antigenske testove na Covid-19

BOL SPREMAN DOČEKUJE PRVE TURISTE:  Gostima nude i brze antigenske testove na Covid-19
Foto: Boris Kačan

Bol na Braču ubrzano se priprema za novu turističku sezonu, objavila je Turistička tzajednica Bol. Turistima je od 13. travnja dostupna mogućnost testiranja brzim antigen testovima, a tijekom travnja planirano je i cijepljenje većine turističkih djelatnika, dok se do kraja svibnja očekuje procijepljenost oko 50 posto stanovnika Bola, piše Slobodna Dalmacija.

Turistička zajednica Bola objavila je da je testiranje turista antigen testovima (uz naplatu) dogovorila u suradnji s jednom ordinacijom opće medicine, te naglašavaju kako je Bol prvo otočko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji koje je osiguralo takvu uslugu.

Kažu i kako se krajem travnja planira otvaranje i prvih bolskih hotela, u kojima će se provoditi sve potrebne i definirane epidemiološke mjere i protokoli, a određena očekivanja imaju i od najavljenih letova na Zračnu luku Brač, trenutno iz Ljubljane, Duesseldorfa, Zagreba, Beča i Linza. Prenose poruke direktora te zračne luke Tončija Peovića da se letovi prilagođavaju epidemiološkoj situaciji, ali i da početak zračnog prometa očekuje u drugoj polovini svibnja, kao i da će testiranje na covid antigen testovima u toj luci organizirati na poziv organizatora putovanja ili aviokompanije.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.