1 min. čitanja

Policija u jednom danu pronašla provalnika s crikveničke plaže

Policija u jednom danu pronašla provalnika s crikveničke plaže
Foto: Aleksandar Gospić / HTZ / Ilustracija

CRIKVENICA – U roku jednog dana policijski službenici Policijske postaje Crikvenica uspješno su riješili kazneno djelo teške krađe, počinjeno na štetu 35-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, crikvenička policija je 14. travnja zaprimila dojavu o provali u skladište ugostiteljskog objekta  na plaži u Crikvenici te je na mjestu događaja obavljen očevid.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj navedenog kaznenog djela 38-godišnji hrvatski državljanin, koji je otuđio dva bicikla, od kojih jedan dječji, razni alat, građevinska kolica i druge predmete u ukupnoj vrijednosti od 10.000 kuna.

Također je utvrđeno da je nakon otuđenja dio predmeta zapalio nedaleko mjesta događaja, a dio zadržao. Osumnjičeni 38-godišnjak, kod kojeg su i pronađeni otuđeni bicikli, kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Pronađeni predmeti jučer su vraćeni 35-godišnjem vlasniku, koji se zahvalio policiji pohvalivši brzinu i profesionalnost kojom su riješili kazneno djelo počinjeno na njegovu štetu.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.