Policija u jednom danu pronašla provalnika s crikveničke plaže

Foto: Aleksandar Gospić / HTZ / Ilustracija

CRIKVENICA – U roku jednog dana policijski službenici Policijske postaje Crikvenica uspješno su riješili kazneno djelo teške krađe, počinjeno na štetu 35-godišnjeg hrvatskog državljanina.  

Naime, crikvenička policija je 14. travnja zaprimila dojavu o provali u skladište ugostiteljskog objekta  na plaži u Crikvenici te je na mjestu događaja obavljen očevid.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj navedenog kaznenog djela 38-godišnji hrvatski državljanin, koji je otuđio dva bicikla, od kojih jedan dječji, razni alat, građevinska kolica i druge predmete u ukupnoj vrijednosti od 10.000 kuna. 

Također je utvrđeno da je nakon otuđenja dio predmeta zapalio nedaleko mjesta događaja, a dio zadržao. Osumnjičeni 38-godišnjak, kod kojeg su i pronađeni otuđeni bicikli, kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Pronađeni predmeti jučer su vraćeni 35-godišnjem vlasniku, koji se zahvalio policiji pohvalivši brzinu i profesionalnost kojom su riješili kazneno djelo počinjeno na njegovu štetu.

D.G.

Vaš komentar