1 min. čitanja

OPTIMIZAM NA VISOKOM NIVOU Kriljani krenuli u turizam, prvi brod danas ukrcaje goste na Krku!

OPTIMIZAM NA VISOKOM NIVOU Kriljani krenuli u turizam, prvi brod danas ukrcaje goste na Krku!
Foto: Siniša Vickov / Dalmacija danas

U pripremi turističke sezone u kriljanskoj luci uvijek je interesantno, rade meštri, maranguni, brusi se, viče, galami, radi se servis na motorima, posade na brodovima rade od ranog jutra do večeri kad zabreca “Zdravo Marijo” na obližnjoj crkvi Svetog Nikole.

Svi puni optimizma i nade u dobar booking na svojim mini kruzerima da mogu zaploviti lipim Jadranom.

Ekipa portala Dalmacija Danas došla je u nedjelju u porat jer su im javili da već u ponedjeljak kreće prvi brod “Moonlight”. 37,4 m dugačak brod koji pripada premium superior kategoriji krstarenja.

Na brodu kapetan Filip Rakuljić s vrijednim sinom Antom nema vremena za ćakulu, pituraju provu, ali kapetanova supruga Martina Rakuljić u salonu ljubazno ih je primila i uz čašicu Jaegermaistera ispričala lijepe vijesti iz njihove agencije “Katarina line“.

– Krećemo u navigaciju, ne znam jel nam to čast što smo prvi Kriljani, sritni smo, ali se i bojimo oće li to stvarno biti ili se otkazati u zadnji tren. Ajmo vjerovati da će bit sve ok! – kaže gospođa Rakuljić.

Gospođa Rakuljić kaže da su sve dezinficirali, napravili dezinsekciju broda, police osiguranja putnika, svjedožbe, škveri, itd. Posada je ista kao prošle godine.

Nadaju se da će na ovom prvom putovanju biti 34 putnika, znači pun brod, nacionalnost Austrijanci; svi su profesionalni biciklisti. Ukrcaj je na otoku Krku. 4 otoka 7 dana – Cres, Lošinj, Dugi otok, Rab.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.