1 min. čitanja

DOLIJALA LOŠINJSKA LOPOVSKA TROJKA: Provaljivali, krali, uništavali…

DOLIJALA LOŠINJSKA LOPOVSKA TROJKA: Provaljivali, krali, uništavali…
Foto: Facebook

Lošinjska policija priopćila je u ponedjeljak da je otkrila i uhitila trojicu počinitelja koji su tijekom travnja ove godine na području Malog Lošinja počinili više kaznenih djela teške krađe, oštećenja tuđe stvari  i neovlaštene uporabe tuđih vozila.

Policija ih sumnjiči da su između 10. i 17. travnja u dva navrata iz ograđenog skladišta otuđili više od dvadeset plinskih boca. Manji dio otuđenih plinskih boca su prodali, a većina ih je pronađena i vraćena vlasniku.

Također, sumnja se da su u istom razdoblju unutar kruga lošinjske tvrtke  oštetili nekoliko osobnih i jedno teretno vozilo te dva radna stroja. Na navedenim vozilima i radnim strojevima zabilježena su oštećenja retrovizora, lima, stakala, plastike mjenjača, brava i drugih dijelova, a s nekim od vozila su se neovlašteno koristili, oštetili ih i potom ostavili nedaleko mjesta događaja. Isto tako sumnja se da su na jednom plovilu oštetili električne instalacije.

Počinjenjem navedenih kaznenih djela prouzročili su materijalnu štetu u iznosu od najmanje 65.000 kuna za koliko su oštetili četvoricu hrvatskih državljana u dobi od 38 do 58 godina te tvrtku iz Malog Lošinja. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.