1 min. čitanja

VRAĆAJU SE RUSKI TURISTI: Prvi avion sa 159 gostiju iz Moskve sletio u Pulu

VRAĆAJU SE RUSKI TURISTI: Prvi avion sa 159 gostiju iz Moskve sletio u Pulu
Foto: Boris Kačan

Ruska aviokompanija “S7 Airlines” ovoga je vikenda obnovila zračni promet na liniji Moskva – Pula – Moskva, a prvim ovogodišnjim  letom u Pulu je u nedjelju sletjelo i 159 turista iz Rusije, piše portal IstraIN.

– Ovo nam je prvi međunarodni let ove godine, krećemo sa ruskom aviokompanijom, u dolasku je 159 putnika i s obzirom na kapacitet zrakoplova popunjenost je iznimna – kazala je direktorica Zračne luke Pula Nina Vojnić Žagar.Letovi će se odvijati svake nedjelje do kraja svibnja i nastavit će se ovisno o epidemiološkoj situaciji.

– Očekivanja jesu velika, no trenutno je situacija takva da ne znamo hoće li ih biti i nakon 1. lipnja – kazala je Vojnić Žagar, zaključivši kako prvi avion iz Moskve predstavlja i veliki povratak turista s ruskog tržišta. No upozorava kako  je, s obzirom na mali broj konkretnih najava, prerano govoriti o tome kakva nas turistička sezona očekuje. – Očekujemo bolju sezonu od lanjske, ali nas neće iznenaditi ukoliko se to zbog epidemiološke situacije, ne dogodi – zaključila je Vojnić Žagar.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.