2 min. čitanja

Oliver Dörschuck novi je izvršni direktor D-Marina

Oliver Dörschuck novi je izvršni direktor D-Marina
Foto: D-Marin PR

ATENA – Izvršni odbor D-Marin grupe je objavio imenovanje Olivera Dörschucka kao novog izvršnog direktora, a odluka Odbora na snagu stupa 1. lipnja 2021.

Oliver Dörschuck, novi izvršni direktor D-Marina

– Oliver u D-Marin donosi iznimno iskustvo i izvrsne rezultate stečene u industrijama ugostiteljstva i turizma, što će dodatno osnažiti D-Marin grupu u daljnjem rastu i postaviti nove standarde u upravljanju marinama i nautičkom poslovanju te ponuditi jedinstveno iskustvo našim gostima – poručuju iz ove grupacije.

Oliver Dörschuck u D-Marin dolazi iz SSP Grupe, tvrtke koja dizajnira i upravlja restoranima u turističkim destinacijama, uključujući zračne luke, željezničke postaje te servisne stanice na autocestama. Na mjestu izvršnog direktora za kontinentalnu Europu nadmašio je tržišni rast kroz inovativne i učinkovite usluge i F&B koncepte, osvajajući natječaje te preuzimajući i integrirajući konkurente.

Prije SSP-a, Oliver je bio dio tima TUI Grupe 14 godina, s najdužim stažem kao predsjednik Uprave za Njemačku, Austriju, Švicarsku i Poljsku. Za vrijeme njegovog upravljanja, kompanija je započela projekt “TUI Customer Experience”, s ciljem stvaranja dodatne vrijednosti na svakom koraku korisničkog putovanja uz pomoć digitalnih alata, što je iskustvo za koje očekujemo da će biti od velike koristi i u D-Marinu. Oliver Dörschuck je kreirao i pokrenuo nekoliko hotelskih brendova na Mediteranu te je vrlo iskusan u upravljanju dobiti.

Ovo imenovanje jasan je odraz dugoročne strategije D-Marina u pružanju jedinstvenih i raznovrsnih doživljaja gostima kroz sve veću mrežu marina. Oliver Dörschuck nasljeđuje Stevena Rudnitskyja, aktualnog predsjednika i privremenog glavnog izvršnog direktora tvrtke D-Marin, koji će i dalje ostati aktivno uključen kao predsjednik.

D-Marin je vodeći operator vrhunskih marina. Tvrtka je osnovana 2003. godine, a sjedište joj je u Ateni. Upravlja poslovanjem ukupno 14 marina u Turskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Crnoj Gori, s ukupno 7436 morska veza i suhim vezovima za ukupno 2025 plovila. D-Marin je predan pružanju vrhunskih usluga na području upravljanja poslovanjem marina i njihova razvoja. Klijentima pruža jedinstvena iskustva, a poslovnim partnerima izvanredan standard u kvaliteti. Tri hrvatske marine dio su grupe D-Marin: Mandalina u Šibeniku te Dalmacija i Borik na zadarskom području.

CVC je vodeća tvrtka za savjetovanje o rizičnom kapitalu i ulaganjima. Osnovana je 1981. godine, a danas ima mrežu od 23 ureda i više od 550 zaposlenika diljem Europe, Azije i SAD-a. Do danas je CVC osigurao obveze nekolicine vodećih svjetskih institucionalnih ulagača u vrijednosti većoj od 160 milijardi američkih dolara, zahvaljujući svojim strategijama rizičnog kapitala i kreditnim strategijama. CVC trenutno upravlja ukupnom imovinom čija vrijednost iznosi otprilike 105 milijardi dolara. Osim toga, fondovi kojima CVC upravlja ili ih savjetuje ulažu u više od 80 tvrtki diljem svijeta, istovremeno zapošljavajući više od 400 tisuća ljudi u brojnim zemljama. Danas te kompanije imaju kombinirane godišnje poslovne prihode od oko 92 milijarde dolara. Dodatne informacije o CVC-u možete pronaći OVDJE.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.