1 min. čitanja

RAZMAHALI SE LOPOVI: Kralo se sve – od novca, cigareta, građevinskog materijala i alata…

RAZMAHALI SE LOPOVI: Kralo se sve – od novca, cigareta, građevinskog materijala i alata…
Foto: Pixabay

Prema izvještajima Policijske uprave zadarske, proteklih nekoliko dana lopovi su bili vrlo aktivni na zadarskim otocima i u priobalju, a među stvarima koje su dugoprstićima bile najinteresantnije bilo je cigareta, građevinskog materijala, alata i novca.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 35 i 31 godinu, koje se sumnjiči za tešku krađu. Naime, njih dvojica su još u noći od 11. do 12. siječnja prošle godine u Ždrelcu na Pašmanu provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle su otuđili novac i više raznih cigareta, čime su oštetili trgovačko društvo za iznos oko 15.000 kuna. Protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Na otoku Viru je u noći s ovog ponedjeljka na utorak još uvijek nepoznati kradljivac s gradilišta otuđio više komada razne građevinske opreme (oplate i dijelove oplate) u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom proteklog vikenda u Sv. Filipu i Jakovu nepoznati je lopov s gradilišta otuđio dvije električne bušilice, miješalicu za beton te drugi građevinski alat u vlasništvu 48-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.