2 min. čitanja

BOOKING MANAGER SUMMIT 2021. Prva i jedina konferencija specijalizirana za Yacht Charter profesionalce

BOOKING MANAGER SUMMIT 2021. Prva i jedina konferencija specijalizirana za Yacht Charter profesionalce
Foto: Boris Kačan

Booking Manager Summit 2021 Booking Manager Summit nastavlja sa svojom misijom educiranja i osnaživanja charter industrije treću godinu za redom. Danas je imperativ svih sudionika turističkog sektora brzo reagirati na promjene u poslovnom okruženju, a yacht charter profesionalci više nego ikad prije trebaju posegnuti za inovativnim, učinkovitim i dugoročnim rješenjima privlačenja gostiju.

Ova godina cijeloj industriji treba poslužiti za građenje poslovne strategije kojom će osigurati profitabilnu budućnost. Kratkoročna rješenja u obliku popusta, kojima se u yacht charter svijetu često služimo, nisu održiva, a samim time i profitabilnost cijele industrije pada. Konferencija ove godine donosi još više specijaliziranih stručnjaka koji će svoje iskustvo prenijeti na sudionike putem primjera učinkovitog rješavanja svakodnevnih poslovnih situacija i izazova.

Međunarodni predavači s bogatim iskustvom suradnje s velikim svjetskim kompanijama praktično znanje približit će i prenijeti yacht charter svijetu. Ovogodišnji cilj Booking Manager Summita je postavljanje čvrstih temelja za budući smjer industrije, od tuda je i proizašao slogan: Shape The Future of Charter. Događaji koji su iza nas i trenutna globalna situacija ukazuju da se nalazimo u iznimno zahtjevnom periodu poslovanja u turizmu. Stoga, danas je znanje primjenjivo u praksi ključ kojim trebamo oblikovati stabilnu i profitabilnu budućnost yacht charter industrije.

Hibridno izdanje ove edukativne konferencije ponudit će kvalitetna predavanja i inovativne radionice uživo i u virtualnom formatu. Tri dana, od 10. do 12. studenog 2021., Hilton Garden Inn u Zagrebu bit će globalno središte edukacije yacht charter svijeta. Preko 30 internacionalnih predavača poput Andya Prestona i Chrisa Crofta stručnjaka za prodaju, marketing specijalista za yacht charter Bena Taylora te LinkedIn stručnjakinje Kotryne Kurt pružit će učinkovite odgovore na sve aktualne izazove, a uvijek dinamični i zanimljivi paneli analizirat će i segmentirati nove trendove.

Osim edukacije, iznimno važan dio konferencije je i povezivanje svih sudionika s ciljem razmjene iskustava i sklapanja novih partnerstva. Međusobna interakcija i sastanci planiraju se omogućiti uživo u prostranom Booking Manager Summit loungeu smještenom u Garden Inn hotelu, ali i putem unaprijeđene i brze virtualne platforme. Očekujemo da će Booking Manager Summit ove godine kvalitetno prenijeti inovativne ideje i znanja charter profesionalcima te postaviti temelje za održivu i profitabilnu budućnost industrije. Više detalja o Booking Manager Summitu 2021 možete pronaći OVDJE.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.