1 min. čitanja

U ACI marini Dubrovnik od petka moguće testiranje na koronavirus za turiste

U ACI marini Dubrovnik od petka moguće testiranje na koronavirus za turiste
Foto: Davor Žunić / Petar Fabijan / ACI

DUBROVNIK – Počevši od petka, 14. svibnja, svi turisti i gosti u ACI marini Dubrovnik moći će se testirati na koronavirus. Testiranje će se odvijati svakog petka, subote i nedjelje u nekoliko termina, a u ACI marini Dubrovnik provodit će se antigenski, brzi te PCR testovi. Ovim potezom tvrtka ACI nastoji omogućiti siguran i bezbrižan boravak te povratak kući svim svojim gostima.

Testiranje na koronavirus u dubrovačkoj ACI marini bit će moguće, uz prethodnu najavu na recepciji, svakog petka od 18 do 20 sati, subotom u jutarnjem terminu od 8 do 10 sati i u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati, te nedjeljom od 8 do 10 sati. Prema potrebi, mobilni medicinski timovi Poliklinike Marin Med organizirat će testiranje i u drugim terminima uz obveznu prethodnu najavu.

Iz tvrtke ACI poručuju kako je nužno omogućiti što sigurniji i ugodniji boravak svim turistima na području dubrovačke regije, ali i ostatka obale. Stoga su se odlučili uključiti u projekt Safe stay in Croatia koji je pokrenulo Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske. Tako je i ACI marina Dubrovnik prepoznala inicijativu turističkog sektora te kao važan dio sustava ACI marina osigurala dodatni punkt za testiranje na koronavirus.

Imajući na umu važnost procjepljivanja turističkih djelatnika koji su u neposrednom kontaktu s gostima te važnost nautičkog segmenta za ukupan turistički sektor u Hrvatskoj, ACI se odlučio izaći ususret i svojim zaposlenicima. Tako su i zaposlenici ACI marine Dubrovnik bili među onima koji su se cijepili prvom dozom cjepiva protiv koronavirusa. Cilj je da se do početka turističke sezone cijepi 70% zaposlenika ACI-ja, kako bi marine bile podjednako sigurno mjesto za boravak i odmor, ali i rad više od 300 zaposlenika tvrtki ACI.

Više informacija o punktovima za testiranje te mjerama suzbijanja širenja koronavirusa u ACI marinama diljem Jadrana moguće je naći na službenoj internetskoj stranici aci-marinas.com.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.