1 min. čitanja

VIDEO Nepodnošljiva buka u Vranjicu do pola noći: “Centru 112 smo postali naporni, rijetko i policija izlazi na prijavu!”

VIDEO Nepodnošljiva buka u Vranjicu do pola noći: “Centru 112 smo postali naporni, rijetko i policija izlazi na prijavu!”
Foto: Screenshot

VRANJIC – “112 je ignorira naše pozive s objašnjenjem da oni ne mogu ništa. Ima li u ovoj državi itko da za nešto odgovara? Željezo se tek ukrcava, završetak možemo očekivati iza 24 sata” – stoji u opisu videa kojeg je uživo snimila i objavila Inicijativa “Mjesto koje hoće živjeti 2020”.

Stanovnici Vranjica se gotovo svakodnevno suočavaju s prekomjernom bukom u večernjim satima. Buka dolazi od pretovara željeza u obližnjoj Sjevernoj luci i stiže do njihovih obližnjih domova, te je, kako kažu, nepodnošljiva.

Količina buke za ljude koji žive s južne strane Vranjica je nepodnošljiva i tako je svaku večer, iako imaju dokument u kojem su izvješteni da prekrcaj željeza traje do 19 sati!

– Centru 112 smo postali naporni pa naše prijave više ne prosljeđuju dalje. Ako dođemo do koje policijske postaje, rijetko tko iziđe na prijavu. Duboko smo premašili taj 19. sat i još će trajati sigurno do ponoći – poručuju

– Inače radi se o koncesijskom području Luke d.d. u carinskoj zoni Sjeverne luke u Splitu – može se čuti u videu koji u cijelosti možete pogledati u nastavku.

Evo kako to s vranjičke strane zvuči kada se prekrcaje željezo u Sjevernoj luci….

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.