Humanitarna biciklistička tura od Savudrije do Prevlake za djecu i mlade s teškoćama u razvoju 

Foto: Facebook

U tijeku je Humanitarna biciklistička tura za djecu i mlade s teškoćama u razvoju -Adriatic tour za „Svetog Bartolomeja“od Savudrije do Prevlake.

– Naši ambasadori voze Adriatic tour za „Svetog Bartolomeja“ od Savudrije do Prevlake. Trenutno su na ruti od Karlobaga do Selina. Momci su uredno odradili rutu. Vrijeme i dalje ide na njihovu ruku. Sve ide po planu. Prenoćili su u Senju i odvozili turu do Karlobaga. Hvala svima koji prate naše ambasadore, hvala svima koji su se priključili humanitarnoj turi svojom uplatom. Ako ih negdje sretnete putem dajte im podršku, podržite maše ambasadore, podržite njihovu i našu Humanitarnu turu za djecu i mlade s teškoćama u razvoju. Sretno! – poručuju organizatori.

– Sutra 20.5.2021. godine su u Zadru u večernjim satima. U petak 21.5.2021. godine u 19:00 sati predviđen je dolazak na Poljanu u Šibenik gdje planiramo upoznati medije i građane Šibenika s misijom naših ambasadora – pojašnjavaju i odgovaraju na ona najvažnija pitanja koja im postavljaju novinari i građani:

Kada? – od 13. svibnja 2021. godine do 1. lipnja 2021. godine

Gdje? – od najzapadnije točke RH iz Savudrijske vale do najjužnije točke RH Rt Oštra na Prevlaci. Niz Istru, uz Istru, Kvarnerom i Hrvatskim primorjem, ispod Velebita, Dalmacijom do Prevlake. I sve to uz obalu Jadranskog mora.

Tko?– Tomislav, Stipe i Ivan

Za koga? – za Udrugu osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin i njene najmlađe korisnike.

Zašto? – Za uređenje Zabavno Edukacijsko Rehabilitacijskog Parka (ZERP) oko Poludnevnog boravka za djecu mlade i odrasle. Od ugradnje zabavnih sadržaja, rekreativnih, uređenja bazena, sadnje stabala, uređenja vrta….

Kako vi možete pomoći? – Pratite naše ambasadore na njihovu putu, budite im podrška a ako ste u mogućnosti možete uplatiti sredstava na račun udruge:

Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin

Kunski račun – IBAN: HR56 2407 0001 5003 2724 2 – OTP banka

Devizni račun – IBAN: HR5424070001100572915

Svrha uplate – Adriatic tour za Svetog Bartolomeja

Poziv na broj – datum uplate

Sve o Humanitarnoj turi za djecu i mlade „Svetog Bartolomeja“ možete pročitati na:

Ambasadori – bikeri:

  • Tomislav Jurić-Ćivro 
  • Stipe Džalo 
  • Ivan Milošević 

Ljudi, sretno!

D.G.