1 min. čitanja

PAIZ MUSIC FESTIVAL STIŽE U SRPNJU! Stari Grad u ritmu popa, rocka, dance i elektro glazbe

PAIZ MUSIC FESTIVAL STIŽE U SRPNJU! Stari Grad u ritmu popa, rocka, dance i elektro glazbe
Foto: Pixabay

Street Pulse organizira prvi glazbeni festival u Starome Gradu na Hvaru pod imenom Paiz Music Festival koji će se održati 23. i 24. srpnja u Ljetnom kinu, prenosi Dalmatinski portal.

Paiz nudi jedinstven spoj glazbe, zabave, odmora i kulturne ostavštine Staroga Grada, a spomenuti vikend na otoku obilježit će glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti: Let 3, Tate Romanova, mladi splitski sastav, predvodnici drive-pop glazbenog pravca i ovogodišnji dobitnici nagrade Spektar za najbolji regionalni album godine i najbolji rock album; Justin’s Johnson, brass bend koji već godinama svojim nastupima oduševljava najveće festivalske bine u regiji,  The Fogsellers, šibenski predstavnici nove elektroničke scene koji su svojim glazbeno-scenskim projektom Sono Koloro postavili standard kvalitete domaće produkcije, Zo, mladi bend zarazne energije i finalisti START festivala koji privode kraju snimanje debitantskog albuma te kreću na svoju prvu koncertnu turneju ovog ljeta i Adriatic Social Club DJs obojit će zvukom, sjajnom atmosferom i plesnim ritmovima prvo izdanje festivala.

Ulaznice za festival su od danas službeno u prodaji, a svi zainteresirani ih mogu nabaviti na webu putem entrio sustava te fizički u Adriatic Social Clubu u Splitu i caffe baru Lampedusa u Starome Gradu.

Cijena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 60 kn, za drugi dan 80 kn, a najbržih 150 fanova dobre glazbe i zabave mogu nabaviti festivalske karte po cijeni od 100 kn. Festival će biti održan uz sve, u tom trenutku, važeće mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.