PAIZ MUSIC FESTIVAL STIŽE U SRPNJU! Stari Grad u ritmu popa, rocka, dance i elektro glazbe

Foto: Pixabay

Street Pulse organizira prvi glazbeni festival u Starome Gradu na Hvaru pod imenom Paiz Music Festival koji će se održati 23. i 24. srpnja u Ljetnom kinu, prenosi Dalmatinski portal.

Paiz nudi jedinstven spoj glazbe, zabave, odmora i kulturne ostavštine Staroga Grada, a spomenuti vikend na otoku obilježit će glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti: Let 3, Tate Romanova, mladi splitski sastav, predvodnici drive-pop glazbenog pravca i ovogodišnji dobitnici nagrade Spektar za najbolji regionalni album godine i najbolji rock album; Justin’s Johnson, brass bend koji već godinama svojim nastupima oduševljava najveće festivalske bine u regiji,  The Fogsellers, šibenski predstavnici nove elektroničke scene koji su svojim glazbeno-scenskim projektom Sono Koloro postavili standard kvalitete domaće produkcije, Zo, mladi bend zarazne energije i finalisti START festivala koji privode kraju snimanje debitantskog albuma te kreću na svoju prvu koncertnu turneju ovog ljeta i Adriatic Social Club DJs obojit će zvukom, sjajnom atmosferom i plesnim ritmovima prvo izdanje festivala.

Ulaznice za festival su od danas službeno u prodaji, a svi zainteresirani ih mogu nabaviti na webu putem entrio sustava te fizički u Adriatic Social Clubu u Splitu i caffe baru Lampedusa u Starome Gradu.

Cijena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 60 kn, za drugi dan 80 kn, a najbržih 150 fanova dobre glazbe i zabave mogu nabaviti festivalske karte po cijeni od 100 kn. Festival će biti održan uz sve, u tom trenutku, važeće mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH.

M.B.