1 min. čitanja

VIDEO Makarska glazbena škola izbacila fenomenalan promotivni video za svoj grad

VIDEO Makarska glazbena škola izbacila fenomenalan promotivni video za svoj grad
Foto: Youtube / Screenshot

MAKARSKA – Oko 25 učenika Glazbene škole Makarska, uglavnom srednjoškolci, na čelu s mentorom, prof.Ivanom Srzićem, izbacili su promotivni video u kojemu predstavljaju i svoju školu, ali i svoj grad.

I u tome su vrlo uspješni, jer riječ je o izvanrednom uratku koji pokazuje makarske ljepote ne samo kad govorimo o prirodnim resursima, nego i ljudskim, na koje jednako možemo biti ponosni, piše Makarska danas.

– U Glazbenoj školi imamo zbor, no kako je pandemija dosta poremetila planove, pa je nastave malo bilo, a malo ne, palo mi je na pamet da napravimo zajednički audio i kroz to zapravo odradimo i nastavu. Ja sam napisao aranžman i preko praznika smo praktički non stop bili u školi. Svirali smo klavir, bubnjeve, kasnije snimali vokale…

U siječnju je ravnatelju Željki Vlahi palo na pamet da napravimo promotivni video i rezultat je tu – kazat će Ivan Srzić.

Bilo je dosta posla u prilično nezgodnim epidemijskim uvjetima, no video koji Glazbena škola ponosno pokazuje dokaz je da se isplatilo.

U sam projekt uključeno je oko 25 učenika. Soprani su Angelina Harčević, Laura Radić i Antea Šošić, alti Emily Maroš i Viktoria Buljević, a tenori pripadaju Mihovilu Peki, Matiji Glučini i Toniju Džali. Na basevima su Leon Rujak i Leon Todorević, na klaviru Filip Grmoja, na bubnjevima Luka Srzić, na trubi Lovre Pivac, trombon svira Tea Bašković, a bas gitaru Ivan Srzić. Za mix je zadužen Joško Klarić, master Filip Vidović, a za video produkciju BONK.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.