2 min. čitanja

NAUTICAL CHANEL PRIČA O JADRANU: Kroz 20 emisija o najpopularnijim hrvatskim nautičkim destinacijama

NAUTICAL CHANEL PRIČA O JADRANU: Kroz 20 emisija o najpopularnijim hrvatskim nautičkim destinacijama
Foto: Nautika

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) potvrdila je da i u ovoj godini nastavlja uspješnu suradnju s popularnim nautičkim TV kanalom Nautical Channel kojeg prati preko 300 milijuna gledatelja u više od120 zemalja diljem svijeta.

Taj će iznimno popularan kanal ukupno emitirati 20 emisija posvećenih promociji hrvatskih nautičkih destinacija i predstavljanju Hrvatske kao sigurne nautičke destinacije. Svaka epizoda emitirat će se na pet jezika, engleskom, njemačkom, francuskom, grčkom i španjolskom jeziku i to ukupno 600 puta u razdoblju od 21. svibnja do 29. kolovoza.

– Nautički turizam jedan je od najkonkurentnijih hrvatskih turističkih proizvoda, koji u aktualnoj situaciji pandemije korona virusa postaje sve traženiji. Nautika je ujedno i važan dio naše glavne pozivne kampanje ‘Trust me, I’ve been there’, koju provodimo na 12 emitivnih tržišta. Nautički gosti tijekom boravka na svojim plovilima uživaju apsolutnu sigurnost i privatnost te vjerujem kako je i kampanja ‘Safe Stay in Croatia’ dodatna garancija da smo dobro pripremljena i sigurna nautička destinacija – izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, dodavši kako je u dosadašnjem dijelu godine u nautičkom charteru ostvareno više od 170 tisuća noćenja.

Destinacije koje će se promovirati kroz 20 epizoda su Vis, Dubrovnik, Cres, Korčula, Rovinj, Split, Mali Lošinj, Primošten, Rab, Brač, Skradin i NP Krka, Makarska, Pag, Murter, Omiš, Vodice, Ugljan, Ston, Šibenik i Dugi otok.

Nautical Channel pokrenut je 2011. godine, spajanjem Sailing Channela i Yacht&Sail kanala, a emitira se putem više stotina poznatih svjetskih platformi. Program je u Hrvatskoj dostupan putem MAX TV i B.net paketa, a primarno je namijenjen ljubiteljima jedriličarskih i nautičkih spotova, surfanja, kite-boardinga, mora i nautičkih novosti te putovanja i intervjua s poznatim sportašima.

Foto: Pixabay

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.