1 min. čitanja

RASTE INTERES RUSKIH TURISTA ZA JADRAN: S7 Airlines uvodi sezonske letove prema Splitu i Zadru

RASTE INTERES RUSKIH TURISTA ZA JADRAN: S7 Airlines uvodi sezonske letove prema Splitu i Zadru
Foto: Pixabay

S7 Airlines, ruska aviokompanija sa središtem u Moskvi, priopćila je da u drugoj polovici lipnja, uz dvije postojeće, uvodi još dvije redovne linije prema Hrvatskoj.

Kako prenosi portal Croatian Aviation, ruska kompanija već prometuje na redovnoj sezonskoj liniji između Pule i Moskve, a od lipnja ove godine prometovat će i prema Zadru i Splitu. Redovni letovi prema Puli prometuju jednom tjedno, nedjeljom, a jednu rotaciju kompanija trenutno planira zadržati kroz cijelu ljetnu sezonu.

Linija Moskva – Split – Moskva (zračna luka Domodedovo) u prometu će biti od 25. lipnja, jednom tjedno, svakog petka. Na toj će liniji prometovati zrakoplov karakteristične zelene boje kapaciteta 176 putnika. S7 će s jednim tjednim letom do kraja rujna između Moskve i Splita ponuditi ukupno 5.280 sjedala.

S7 će od 26. lipnja prometovati i na liniji Moskva – Zadar – Moskva, također iz zračne luke Domodedovo. I ova je linija najavljena jednom tjedno, subotom, do 25. rujna, a iz kompanije su potvrdili da su karte za obje linije već puštene u prodaju.

Na dvije nove linije prema Hrvatskoj S7 će ponuditi dodatnih 10.560 sjedala. Ovo je jedina najavljena linija ove sezone između Moskve i Zadra, dok će prema Splitu svakodnevno prometovati ruska nacionalna aviokompanija – Aeroflot.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.