Marko Vučetić: Izađite na izbore, budite promjena koja s ljubavlju i ponosom mijenja Zadar

Foto: PROMO

ZADAR – SDP-ov kandidat za zadarskog gradonačelnika Marko Vučetić, prije predizborne šutnje, uputio je poruku svojim sugrađanima da izađu na drugi krug lokalnih izbora. 

Drage sugrađanke i dragi sugrađani, 

Zadar je ono što nas povezuje i u našem Zadru nitko ne smije biti otuđen ni isključen. U kampanji smo se predstavili bez uljepšavanja i bez skrivanja. Bili smo ljuti, zabrinuti, nježni, odlučni, bili smo živi, iskreni i ponosni. Zbog toga nismo prelazili granicu koja štiti osobni i obiteljski život naših političkih rivala. Oni jesu. Tko ne osjeća Grad, ne osjeća ni sugrađane, a za osjetiti Grad i sugrađane, potrebna je ljubav i potreban je ponos.

Svi vi koji ponosno ljubite Grad, izađite na izbore i dovršite demokratsku preobrazbu Zadra. Bez vašeg glasa nije moguća promjena. Roditelji, izađite na izbore i glasajte za Grad po mjeri vaše ljubavi prema djeci. Mladi, izađite na izbore i glasajte za Grad u kojem će se razvijati vaš život. Zadrani u zlatnim godinama, izađite na izbore i glasajte za topli, brižni, zahvalni i solidarni Grad. 

Zadrani i Zadranke, izađite na izbore i glasajte za zadarski Zadar, za Zadar u kojem se živi, koji se s gorčinom ne napušta i u kojega se s radošću vraća. 

Izađite na izbore, budite promjena koja s ljubavlju i ponosom mijenja Zadar”, poručio je Marko Vučetić.