3 min. čitanja

I SVIJET PREPOZNAJE NJIHOVU VRIJEDNOST: Total Croatia Travel INFO dobitnik tri vrijedna priznanja u Londonu

I SVIJET PREPOZNAJE NJIHOVU VRIJEDNOST: Total Croatia Travel INFO dobitnik tri vrijedna priznanja u Londonu
Foto: Romulić & Stojčić / Total Croatia

Zajednica Total Croatia Travel INFO Viber (TCTI), koju je početkom prošle godine na platformi Viber pokrenuo Britanac Paul Bradbury, najpoznatiji promotor hrvatskog turizma u svijetu, upravo je osvojila tri vrijedna priznanja na svečanosti dodjele nagrada u turizmu Polaris Awards 2021.

Nakon što su već osvojili Međunarodni Grand PRix 2021. godine za upravljanje krizama, agencije Manjgura i Mediacor te zajednica Total Croatia Travel INFO Viber nagrađeni su u ponedjeljak navečer na dodjeli Polaris nagrada 2021 u Londonu sa još tri medalje.

Nagrade su dodijeljene u sljedećim kategorijama:

  • Srebrna medalja u kategoriji Kreativna upotreba podataka.
  • Srebrna medalja u kategoriji Kampanja za društvene mreže
  • Brončana medalja u kategoriji Kampanje za javne poslove
Foto: Total Croatia

TCTI je projekt vodeće hrvatske PR tvrtke Manjgura, Mediacora i Total Croatia News. Zajedno su  stvorili Viber zajednicu koja turistima koji žele doći na odmor u Hrvatsku pruža  potrebne putne informacije u stvarnom vremenu na više jezika.

Budući da u svibnju 2020. gotovo nisu bile dostupne službene informacije, TCTI je postao glavni izvor pouzdanih informacija za turiste koji žele posjetiti Hrvatsku. Veliki dio uspjeha zajednica je postiggla zahvaljujući odličnoj suradnji sa hrvatskom graničnom policijom, posebno Marinom Mandić, voditeljicom odjela za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova.

Foto: Total Croatia

Osim što je pomogao turistima i olakšao dva vjenčanja, TCTI je bio zaslužan i za pomoć američkoj TV mreži ABC News na putovanju Dubrovnikom, kojom pilikom je snimljeno šest dugometražnih priča o Hrvatskoj za američko tržište, uključujući i emisiju Good Morning America, koju je gledalo 12,5 milijuna ljudi.

Podsjetimo ovom prilikom i da je Hrvatska turistička zajednica prije oko dva mjeseca podigla tužbu protiv Paula Bradburyja i od njega zatražila odštetu od ukupno 100 tisuća kuna zbog šale koju je ovaj objavo na svojem portalu, a u kojoj se poigrao poigrao HTZ-ovim sloganom “Croatia, full of life”, pri čemu je riječ “life” zamijenio riječju “uhljebs”, što u HTZ-u nije dobro primljeno.

Osnivač agencije Manjgura, Krešimir Macan dodjelu nagrade prokomentirao je ovim riječima:  – Obično me pitaju kako smo to uopće uspjeli postići bez velikog proračuna i što nas je potaknulo. Postali smo virtualni ured dobrodošlice Hrvatske. Glavno pravilo dobrog odnosa prema posjetiteljima jest da nikad ne odbijamo potencijalnog gosta.

A pitanja su samo dolazila. Jedna vrlo važna stvar koju svi zaboravljaju: Post-Covid putovanja su vrlo složena i obično su glavni izazovi bili na prvim koracima putovanja dok su turisti još bili kod kuće ili u trenutku ukrcaja u avion.

Foto: Total Croatia

Ponosno mogu reći da su se svi članovi naše zajednice, ali i mnogi drugi uspješno ukrcali u svoje zrakoplove  usprkos svim izazovima, i bez problema su sletjeli i ušli u Hrvatsku.

Još su neke poznate agencije također osvojile nagrade u Londonu. PR agencija Vajt iz Splita, u vlasništvu Jerka Trogrlića i njegovog nizozemskog partnera, vratila se kući s brončanom medaljom u kategoriji Kampanja za društvene medije zbog svog sjajnog rada na uvođenju digitalne nomadske dozvole u Hrvatsku.

Polaris Awards ugledno je globalno natjecanje koje nagrađuje rad u političkom menadžmentu, predizbornim kampanjama i općenito javnim poslovima. U svojoj četvrtoj godini natječaj pokušava identificirati i nagraditi najbolje programe političke komunikacije za političke organizacije i kandidate, kao i najinovativnija korištenja komunikacijskih tehnika i tehnologija u političkim kampanjama i tehnološkim tvrtkama te rad agencija za marketing, medije i odnose s javnošću širom svijeta.

Prijave ocjenjuje međunarodno povjerenstvo od 26 stručnjaka za politički menadžment iz cijelog svijeta, uključujući voditelje kampanja, političke savjetnike, stručnjake za komunikaciju i akademike. Nagrade se dijele u 18 kategorija na temelju tehnika i korištenih medija.

Zajednica TCTI Viber i dalje je vrlo aktivna i možete joj se pridružiti preuzimanjem aplikacije Viber.

M.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrvatska turistička zajednica tužila Britanca zbog šale – Razgovarali smo s njim
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.