1 min. čitanja

TRAGEDIJA U MALOM LOŠINJU Poginuo motociklist u sudaru s automobilom

TRAGEDIJA U MALOM LOŠINJU Poginuo motociklist u sudaru s automobilom
Foto: Pixabay / Ilustracija

MALI LOŠINJ – Jučer u 10.10 sati u Malom Lošinju dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 82-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom marke Ford, riječkih registracijskih oznaka, na DC-100, na predjelu Kadin, na raskrižju skretao ulijevo i pri tome oduzeo prednost prolaska 47-godišnjem vozaču motocikla marke Aprilia, također riječkih registracijskih oznaka, s kojime se onda  izravno sudario.

Od jačine udarca motociklist je s vozilom pao na kolnik te zadobio teže ozljede zbog kojih je prevezen u KBC Rijeka gdje mu je pružena medicinska pomoć. Par sati kasnije, od posljedica ozljeda 47-godišnjak je, nažalost, preminuo.

82-godišnji vozač osobnog vozila je u nesreći lakše ozlijeđen, a zbog izazivanja prometne nesreće priveden je na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres te je po završetku istog, u skladu s odredbama Kaznenog zakona, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Inače, u protekla dva dana u Primorsko-goranskoj županiji evidentirano je 12 prometnih nesreća u kojima su uz preminulog motociklista još dvije osobe teže, a četiri osobe lakše ozlijeđene.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.