1 min. čitanja

Šibenik dobiva prvi Street food festival

Šibenik dobiva prvi Street food festival
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK – U Šibeniku se u utorak 8. lipnja otvara prvi Street food festival naziva Šibenik Spring, koji će posjetiteljima, prvi put nakon popuštanja epidemioloških ograničenja, u Perivoju Roberta Visianija sve do subote nuditi pregršt glazbe i ukusne hrane.

Festival otvara poznati hrvatski saksofonist Jakša Jordes, uz pratnju DJ-a, a sličan glazbeni ugođaj uveseljevat će Šibenčane i njihove goste svaki dan. Hranu će pripremati ugostitelji sa šibenskog područja, a neka od jela koja vas očekuju na prvom šibenskom festivalu ulične hrane su maništra od sipe, tuna ceviche u tacosu, burgeri, pileća krilca, pulled pork, tradicionalna dalmatinska plata, šibenska gibanica, skradinske čokalice, lavandiera, zdravi sokovi i još niz ukusnih lokalnih specijaliteta od kojih rastu zazubice.

Foto: Pexels

Posjetitelji će se nakon guštanja u hrani i dobroj kapljici moći opustiti u relax korneru, za djecu je pripremljen njihov kutak, a sve skupa moći ćete trajno zabilježiti u fotkaoni.

Radno vrijeme festivala je svakodnevno od 17 sati do 23 sata, a u subotu 12. lipnja od 11 ujutro do 23 navečer. Ulaz je besplatan.

Organizator festivala je S2 grupa, uz podršku Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika te Šibensko-kninske županije i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.