VIDEO: MASKA ZA RONJENJE – Kupovina, odabir, savjeti i trikovi za sprječavanje magljenja

Foto: Velimir Vrzić / Screenshot / SKPNG / Morski HR

Velimir Vrzić – podvodni istraživač iz Rijeke koji je do sada otkrio puno stvari ispod mora na svom facebook kanalu objavio je NESPONZORIRANI (i to svakako naglašava) video zapis o kupovini ronilačke maske.

Kako bi pomogao roditeljima i djeci da u svom prvom ulasku u more i nadolazećem kupanju na moru, rijekama ili jezerima vide svijet ispod površine na način da se staklo ne magli, da ne stišće lice, da se pravilno prisloni uz lice, snimio je edukacijski video zapis i stavio ga na svoj facebook kanal.

Jedno od najvažnijih pitanja na koje Velimir daje odgovor je – kako ćete znati da je baš ta maska za vas? Kako pripremiti novu masku za more (vjerovali ili ne, to je potrebno)? Znate li da remen od maske ne trebate stezati do besvijesti, već će tlak učiniti svoje?

– Prije svega, nemojte kupovati najjeftiniju masku, ako želite dobro sebi i svom djetetu, kaže Velimir i u videu pojašnjava kako ćete prepoznati da je maska dobra.

 

– Ukoliko Vam se svidi slobodno ga podijelite sa svojom puboikom. Lijepo je činiti dobre stvari – poručuje Velimir Vrzić.
I.B.
Vaš komentar