2 min. čitanja

ISCURIO VIDEO Američka mornarica priznala susret s neidentificiranim podmorskim objektima

ISCURIO VIDEO Američka mornarica priznala susret s neidentificiranim podmorskim objektima
Foto: Američka ratna mornarica / Wikimedia

Dok se Pentagon u lipnju sprema za objvljivanje važnog izvješća o viđenjima Nepoznatih letećih objekata (NLO), Američka ratna mornarica otkrila je da vojni susreti s tajanstvenim objektima nisu ograničeni na neobična svjetla na nebu. Mornarica se također susrela s neidentificiranim podmorskim objektima (NPO), a izvješća pokazuju da ovi misteriozni strojevi – ili što god već bili – imaju još impresivnije sposobnosti nego li je itko mogao zamisliti!

Uz pretpostavku da su dostupni podaci američke mornarice točni, navedeni NPO-i su se kretali brzinom od čak 200 čvorova, ili 370 km/h, piše Maxim.

Koliko god čudne bile sve vijesti o NLO-ima objavljene uoči izvješća Pentagona, one postaju još čudnije kad se oglase javne osobe koje baš i nisu poznate po tome da govore lude stvari, poput bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koji je u intervjuu za CBS rekao da “postoje snimke i zapisi objekata na nebu, ne znamo točno što su, ne možemo objasniti način na koji su se kretali i njihovu putanju.”

– Nisu imali lako objašnjiv obrazac. I zato, znate, mislim da ljudi i dalje takve stvari shvaćaju ozbiljno, pokušavajući istražiti i shvatiti što je to – kazao je Obama.

Teško je povjerovati da će nakon desetljeća neprekidnog zataškavanja američka vojska i vlada sada priznati da su NLO-i i NPO-i stvarni. Još je teže povjerovati da će puno više toga izići u javnsost tijekom ovog mjeseca kada Pentagon iznese svoje izvješće kojeg cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje.

Čini se stoga da je poznati slogan globalno popularne serije iz 1990-ih “Dosjei X” očito cijelo vrijeme bio ispravan – Istina je tamo vani i tek ćemo je naučiti.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.