ŠTO SE TO DOGAĐA U SPLITU? Nova tučnjava na plaži Ovčice

Foto: Facebook

SPLIT – Jutros oko 03.30 sati došlo je do sukoba  na plaži Ovčice. Prema prvim informacijama sukobile su se dvije osobe, a događaju je nazočilo još nekoliko osoba.  Policijski službenici koji su bili raspoređeni na navedenom području, vrlo brzo su stigli na intervenciju. Kada su ih uočili, sudionici događaja su se razbježali.

Tijekom intervencije policijski službenici su sustigli jednu osobu, muškarca koji je  sudjelovao u tučnjavi i nad njim su uporabljena sredstva prisile radi sprječavanje daljnjeg bijega ( tjelesna snaga i sredstva zavezivanja). Osoba je dovezena u službene prostorije, nalazio se u vidno alkoholiziranom stanju, odbio je alkotest i ponuđenu liječničku pomoć, te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Naknadno, oko 07.30 sati požalio se na bolove radi čega je odmah odvezen je na pružanje liječničke pomoći, utvrđeno je kako je zadobio tešku tjelesnu ozljedu i zadržan je na bolničkom liječenju.

Također, zaprimili smo informaciju kako je rano jutros  u bolnici liječničku pomoć zatražio još jedan muškarac za kojeg postoji sumnja da je drugi sudionik tučnjave. Također mu je utvrđena  teška tjelesna ozljeda i otpušten je iz bolnice prije dolaska policije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja i sudionika.

D.G.