1 min. čitanja

IDEMO POMOĆI! Oboljeli od cerebralne paralize i osobe s invaliditetom u Šibeniku trebaju kombi

IDEMO POMOĆI! Oboljeli od cerebralne paralize i osobe s invaliditetom u Šibeniku trebaju kombi
Foto: Facebook

ŠIBENIK – Udruga osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta „Aurora“ iz Šibenika u suradnji sa Udrugom „Daj 5 od srca“ iz Vodica, već dva mjeseca prikupljaju sredstva za kupnju polovnog kombija koje je prijeko potrebno za prijevoz djece i mladih s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditetom. Kupnjom odgovarajućeg vozila omogućit će se djeci i mladima s invaliditetom aktivno uključivanje u sportske i ostale aktivnosti. Zajednička je akcija objedinjena pod nazivom „Kad bi malo svoga srca dali, i mi bi putovali“.

Riječ je o udruzi koja postoji već osam godina, a koja je za to vrijeme pokrenula niz dobrodošlih promjena u smjeru poboljšanja kvalitete života osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta a ujedno aktivno sudjeluje u pomoganju potrebitim.

Među prvima su organizirali akcije prikupljanja pomoći stradalima u potresom pogođenom području u Sisačko – moslavačkoj županiji u prosincu prošle godine. Svojim aktivnim djelovanjem na svim poljima za sve, udruga “Aurora” zaslužila je da „zajedno smo jači“ ne ostane mrtvo slovo na papiru.

U nedjelju 6. lipnja, na livadi ispred šibenskog kluba “Azimut” u sklopu akcije je radi prikupljanja sredstava održan i humanitarni buvljak.

Cijena vozila je 65.000,00 kn, a do sada je prikupljeno nešto više od polovice iznosa te je potrebno još cca 30.000,00 kn.

Ukoliko želite pomoći „Aurori“ da kupi kombi, donacije možete uplatiti na račun:

Udruga ‘Daj 5 od srca’- Vodice
IBAN: HR9824070001500014049
BIC: OTPVHR2X

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.