1 min. čitanja

OVAKO SE STVARA LIJEPA SLIKA O HRVATSKOJ: Njemačke turistkinje pohvalile opatijsku policiju

OVAKO SE STVARA LIJEPA SLIKA O HRVATSKOJ: Njemačke turistkinje pohvalile opatijsku policiju
Foto: MUP

Dvije njemačke državljanke pohvalile su danas opatijsku policiju na izuzetno efikasnom, humanom i profesionalnom postupanju, objavila je Policijska uprava Primorsko-goranska.

Naime, turistkinje su se jutros oko 6 sati, hodajući po nepoznatom terenu, izgubile u blizini vijadukta Anđeli na autocesti A8 kod Matulja, te su pozvale policiju u pomoć.

Za manje od 20 minuta policijska ophodnja ih je pronašla, pružila im pomoć te ih dovezla u opatijski hotel u kojem su mlade Njemice odsjele.

U komunikaciji sa službenicima policije pokazivale su zabrinutost i strah no sve je vrlo brzo nestalo prilikom razgovora na jeziku koji razumiju i kroz empatični i profesionalni pristup policijskih službenika.

Njemice su, uz zahvalu na pruženoj pomoći, osobito pohvalile opatijsku policiju na humanom i stručnom pristupu koji im pruža apsolutni osjećaj sigurnosti tijekom njihovog odmora u Hrvatskoj.

Ova crtica iz svakodnevnog postupanja policije u turističkim mjestima još jednom pokazuje kako policija, odnosno cjelokupan MUP, daje nemjerljiv doprinos uspješnoj provedbi turističke sezone čime Hrvatsku po pitanju sigurnosti i kvalitete stavlja na popis jedne od najtraženijih europskih turističkih destinacija.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.