1 min. čitanja

U Americi počelo prikazivanje najgledanije reality serije Below Deck Mediterranean snimane u Hrvatskoj

U Americi počelo prikazivanje najgledanije reality serije Below Deck Mediterranean snimane u Hrvatskoj
Foto: HTZ

Na popularnoj američkoj kabelskoj televiziji Bravo TV počelo je prikazivanje najgledanije američke reality serije Below Deck Mediterranean, koja je prošle godine snimana u Hrvatskoj, odnosno Šibeniku i šibenskom akvatoriju, priopćili su iz Hrvatske turističke zajednice.

Prikazivanje emisije će, kažu u HTZ-u, trajati najmanje 16 tjedana što je savršeno vremensko razdoblje za dodatnom promocijom Hrvatske jer je riječ o razdoblju kada Amerikanci najčešće bukiraju svoja putovanja za sljedeću godinu.

Foto: Boris Kačan

Koncept serije uključuje praćenje profesionalnog i privatnog života posade i njihovih gostiju na mega jahtama, a do sada je snimljeno ukupno 15 sezona ove reality serije koja se sastoji od tri zasebne cjeline: Below Deck (Ispod palube), koja se snima na tropskim destinacijama, zatim Below Deck Mediterranean, koja se snima na Mediteranu te najnovije varijante Below Deck Sailing Yacht, koja se, za razliku od ostalih varijanti serije, snima na velikim jedrilicama.

Inače, Bravo TV mreža je jedna od najgledanijih američkih kabelskih televizija, koja je u 2020. godini zabilježila velik rast „pregleda na zahtjev“, točnije 427 milijuna, kao i 222 milijuna „prijenosa uživo“. Ovo je inače bila prva holivudska produkcija koja je u cijelosti i bez prekida tijekom prošle godine snimana izvan SAD-a, u vrijeme globalne pandemije.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.