1 min. čitanja

Besplatna probna ronjenja na Rabu za sve ljubitelje podvodnog svijeta

Besplatna probna ronjenja na Rabu za sve ljubitelje podvodnog svijeta
Foto: Promo

RAB – U cilju promocije ronjenja, ronilačkih aktivnosti i ljepota hrvatskog podmorja, Pogled u plavo nastavlja sa svojim gostovanjima pa će tako ovog vikenda 3. i 4. srpnja gostovati u Gradu Rabu, gdje će svim ljubiteljima podvodnog svijeta omogućiti besplatno probno ronjenje.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkoj opremi, zaronom u bazen posjetitelji će ujedno moći razgledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, a koja prikazuje ljepote hrvatskog podmorja. Za sigurnost ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama i Kluba podvodnih aktivnosti Amfora te ronioci DVD Trnje koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu Pogled u plavo.

Foto: Promo
Foto: Promo

Osim promocije ronjenja kao aktivnosti te promocije Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije u sklopu projekta će se održavati i ekološka akcija čišćenja podmorja, „Eko patrola 2021. – Rab“ te će se čistiti gradska plaža „Banova vila“ u cilju podizanja razine svijesti o važnosti očuvanja okoliša i prirode te uključivanja što većeg broja osoba u ekološke programe i aktivnosti.

Projekt Pogled u plavo i Eko patrola 2021. – Rab održava se pod pokroviteljstvom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a Morski.hr je jedan od medijskih pokrovitelja.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.