Last Minute Open Jazz Festival u Balama – 15 godina festivala i jazz-a u srcu Istre

Foto: Jazz Festival

BALE – Jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizam…ponovo su misli vodilje malog no  srčanog organizacijskog tima Last Minute Open Jazz Festivala, koji petnaestu godinu za redom, u  Balama, od 1.-4. kolovoza organizira pravu oazu za sve željne doživljaja za sva osjetila. 

U samom srcu ljeta, u srcu Istre, organizatori za svoje vjerne, te uvijek i nove posjetitelje, pripremaju  internacionalni festival koji će ove godine ugostiti glazbenike iz Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije,  Mađarske i Nizozemske.

Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji  se svake godine mogu čuti sa Trga Tomaso Bembo, dodatni naglasak festival je stavio na hommage  glazbi Astora Piazzole, priključujući se tako cijelom svijetu koji obilježava 100 godina od rođenja ovog  argentinskog revolucionara tanga.

Pojačanje festivala omogućili su Austrijski i Mađarski kulturni  forumi, te će tako ovaj festival po prvi puta imati 3 koncerta za otvaranje i za zatvaranje festivala! 

Foto: Jazz Festival

Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Ured Predsjednika RH, odviti će  se u skladu sa svim epidemiološkim smjernicama, a program donosimo u cijelosti: 

1.8. NEDJELJA 

 BB PULA (HR) 

 TANGO APPASIONATO (HR) 

 DJABE (HU) 

2.8. PONEDJELJAK 

 GENTLEMAN (HR) 

 NAKED (RS)

3.8. UTORAK 

SKETCHBOOK QUARTET (AT) 

 DUO ACCELLORANDOM (SLO) 

4.8. SRIJEDA 

 RATKO DIVJAK KVARTET (SLO) 

 DANIEL CACCIA & ORGAN TRIO (IT-HR-NL) 

 DAMIROV DJANGO GROUP (CRO)

Sponzorirani sadržaj