NEKOME SU ZASMETALE ZG TABLICE? Zagrepčaninu u Splitu oštećen automobil

Foto: Youtube / Screenshot / Ilustracija

Zagrepčanin Filip Matej doživio je proteklih dana neugodno iskustvo prilikom posjeta Splitu, jer mu je nepoznati vandal razbio stražnje staklo na njegovom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka koji je bio parkiran na javnom gradskom parkiralištu.

– Šokiran sam i naprosto ne mogu vjerovati. To je trebao biti jedan lijep i krasan dan. Otišao sam sa djevojkom u Split gdje je imala obranu diplomskog rada s obzirom da je i studirala u tom lijepom i prekrasnom gradu – kazao je za Večernji list Filip Matej.

On je svoj automobil ostavio na gradskom parkiralištu koje ima rampu i koje je čuvano. U kućici je, izjavio je Matej, bio i čuvar kojemu prozor gleda prema Matejevom automoblu,  a čuvar tvrdi da ništa nije ni vidio ni čuo.

– Nevjerojatno je da se nešto takvo moglo dogoditi. Kako je moguće da čuvar nije ništa vidio niti čuo? Trebam li idući puta kada dođem u Split skidati ZG tablice? – pita se Matej. koji je zbog nastale situacije zvao i policiju.

On je zbog oštećenja automobila pozvao i policiju koja je, kaže, došla i napravila zapisnik, no kako počinitelj ovog vandalskog čina nije poznat redovno osiguranje od automobilske odgovornosti neće mu pokriti štetu.

– Zanimljivo je da iz automobila ništa ne nedostaje. Ništa nije uzeto niti je itko ulazio u njega. Na parkiralištu je bilo mnoštvo automobila, zašto je staklo razbijeno baš na mom? Je li to samo zbog ZG registarskih tablica? – upitao se Matej.

M.B.