1 min. čitanja

Bloger Krule: “U kojem trenutku je točno čovječanstvo otišlo u k…c?”

Bloger Krule: “U kojem trenutku je točno čovječanstvo otišlo u k…c?”
Foto: Facebook/Jadranko Hodak

Poznati bloger koji godinama nasmijava pratitelje putem društvenih mreža svojim “bez dlake na jeziku” rječnikom, ni ovaj put nije razočarao svoje obožavatelje. Inspiraciju je pronašao u Dalmaciji, točnije u moru.

Jadranko Hodak, javnosti poznatiji kao Bloger Krule, pojavio se u Dalmaciji prvi put nakon dvije godine. Došao bi on, kaže, i prije no spriječila ga korona i ostale popratne poteškoće. Stao je po putu u Starigrad, kako bi odmorio i bacio pogled na ovogodišnje turiste. A tamo, ima što i vidjeti.

– Stanem na benzinskoj…uzmem još 2 pive…parking do nje stanem…otvorim pivu… reko sać malo odmorit… i gledam turiste… ovaj jedan nateže luft madrac što je ok, al eto novotarije… nije više ni flamenko na napuhavanje… nit komad pizze… neg j…. tukan. Tukan da, tako se zove ta tica – napisao je u svom stilu Bloger Krule pa nastavio.

– Sjedim mokar u avtu….gledam ženu gdje na tukanu se pokušava oduprijeti vjetru koji ju nosi…i razmišljam…u kom trenutku novije povijesti je ovo čovječanstvo otišlo u k……, pa što nemoš uživat na moru normalno, speklo te u zapršci dabogda! Ja bi to na granici zaustavljao i vraćao kući… – stoji između ostalog u objavi, uvijek humorističnog, zdravoseljački iskrenog, blogera poznatijeg kao Krule.

Smijeha nikad dosta, a osobito kad nam Krule pripremi porciju verbalnog veselja.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.