Prvo predstavljanje Škole sporta Rukometnog kluba Pag

Foto: RK Pag

NOVALJA – U sklopu projekta Sportaonica kojeg vodi Novalja4Kids, prvi put pće se redstaviti  Škola sporta Rukometnog kluba Pag, koja će se održati u subotu, 17. srpnja 2021. godine u prostoru školske dvorane Novalja u Novalji s početkom u 09:00 sati, a trajati će do 10:30 sati. Školu sporta će voditi trenerice rukometa Maida Arslanagić i Nikolina Prtorić.

25. kolovoza 2021. godine održati će se još jedna rukometna radionica u Pagu a prijave na radionicu ćemo na vrijeme najaviti. Također na svim radionicama Škole sporta djeca će se moći prijaviti u Školu rukometa Rukometnog kluba Pag koja kreće u jesen 2021. godine na području grada Paga i grada Novalje.

Roditelji koji za svoju djecu nisu u mogućnosti ispuniti prijavu na navedeni dan za pristup Školi rukometa RK Pag, istu mogu popuniti online, OVDJE.

Škola sporta se ovim putem zahvaljuje Maidi Arslanagić koja ujedno i vodi već dobro poznati projekt Novalja4Kids na ogromnoj pomoći u organizaciji i Gradu Pagu na financijskoj pomoći u realizaciji projekta Škole sportova Rukometnog kluba Pag.

– Sve roditelje i djecu pozivamo da nam se pridruže i uključe u naš rad, sport znači život, pa započnimo živjeti punim plućima – poručuju.

Prijave na radionicu možete poslati putem online formulara koji se nalazi OVDJE.

I.B.