PODIGNUTE KAZNENE PRIJAVE Sumnjiče se za izazivanje požara u Splitu na Marjanu te na trogirskom području

Foto: Pixabay

SPLIT – Splitska i trogirska policija podigli su kaznene prijave protiv jednog muškarca i jedne ženske osobe zbog sumnje u izazivanje dva požara.

Policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Istoga se sumnjiči da je jučer  na Marjanu izazvao požar te će danas uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom,  biti priveden pritvorskom.

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Istu se sumnjiči da je jučer na trogirskom području izazvala požar te će protiv iste biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

UHIĆENA DVA MUŠKARCA Sumnjiče se za podmetanje požara na Marjanu i kod Trogira!