1 min. čitanja

RIVA POSTAJE PJEŠAČKA ZONA Vodičani zabranili parkiranje uz obalu

RIVA POSTAJE PJEŠAČKA ZONA Vodičani zabranili parkiranje uz obalu
Foto: wohin / airbnb / ilustracija

VODICE – U dogovoru s gradskim poduzećima, komunalnim redarima i vlasnicima poslovnih prostora na rivi, gradonačelnik Vodica Ante Cukrov donio je odluku o zabrani parkiranja na rivi, odnosno Obali Vladimira Nazora od rampe do početka ulice Matice Hrvatske. Na tom mjestu sada se nalazi parkiralište od cca 30 mjesta koje je osigurano za stanare i vlasnike poslovnih objekata.

Po novom na tom mjestu neće biti više dozvoljeno parkiranje, a Gradski parking Vodice osigurao je zamjensko parkiralište u vlasništvu tvrtke Sarađen koje je smješteno na poluotoku Punta, piše info Vodice.

–    Gradski parking osigurao je iste uvjete cijenu kao do sada. Svi koji imaju potrebu za nekom dostavom, ukrcajem, prebačajem, moći te to obaviti do 19 sati, ali bez parkiranja. Nakon toga taj dio postaje pješačka zona, a kontrolu će uz prometne redare vršiti i policija koja će naplaćivati kazne. – rekao je gradonačelnik Ante Cukrov te naglasio kako je cilj svega da naše mjesto u centru gdje je glavnina događanja bude sigurnije, da se naši gosti osjećaju ugodno, a ne da moraju paziti hoće li biti ozlijeđeni od auta, motora, bicikla ili romobila.

Također parkirno mjesto za motore koje je bilo određeno nasuprot spomenika, premjestit će se na parking ispred Stare škole, a provedbu zabrane parkiranja od ponedjeljka će kontrolirati policija koja će pisati kazne

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.