1 min. čitanja

U Zadar je uplovila luksuzna jahta Symphony

U Zadar je uplovila luksuzna jahta Symphony
Foto: Youtube / Screenshot

ZADAR – Sa svojih 101 metara dužine, Simphhony,jedna od najvećih jahti na svijetu, usidrila se u Zadarskom kanalu iako joj je Zadar upisan kao luka ukrcaja kada je u lipnju uplovila u hrvatski Jadran.

Uz Istarsku obalu za kojoj je jahta Secret nije bilo ni mjesta iako kapetani vlasničkih brodova traže specijalne uvjete, javlja 057.info.

Mega ploveća ljepotica u vlasništvu francuskog modnog bogataša Bernarda Arnaulta, prije 10-ak dana snimljena je ispred Cavtata, a 14. srpnja bila je u Primoštenu.

U vlasništvu Arnaultova grupacija LVMH poznate su modne marke Givenchy, Louis Vuitton Fendi, Christian, Marc Jacob, a prema Forbesu, francuski modni magnat “piza” 136.8 milijardi dolara.

Luksuzna jahta Symphony, ukupne duljine 101 metar, izgrađena je u brodogradilištu Royal Van Lent, a u vrijeme isporuke 2015. godine, bila je najveća jahta nizozemske tvrtke Fedship, specijalizirane za izgradnju ovakvih plovila. Za elegantni vanjski izgled ove ljepotice zaslužan je Tim Heywood Design, dok je za unutarnje uređenje odgovoran Zuretti Interior Design.

Zadar je ovih dana meka za jahte poznatih vlasnika na njihovom krstarenju obalom. Prednost Zadra je Zračna luka na koji slijeću privatni avioni s klijentelom za te jahte kojima je u VIP salonu na aerodromu zajamčena diskrecija.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.