1 min. čitanja

Policija u Medulinu pritvorila četiri pijana Čeha zbog tučnjave i napada na policajce

Policija u Medulinu pritvorila četiri pijana Čeha zbog tučnjave i napada na policajce
Foto: Wikimedia

MEDULIN – Pulska je policija uhitila četvoricu čeških državljana radi drskog ponašanja te će ih danas privesti nadležnom sudu.

Naime, jučer oko 19 sati u Ulici Brajdine u Medulinu 45-godišnji češki državljanin je verbalno i fizički napao 27-godišnjeg njemačkog državljanina koji je prolazio pored njega, nakon čega su na mjesto događaja pristigli policijski službenici.

Počinitelj i 28-godišnji češki državljanin počeli su tada vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, a budući da se nisu smirili ni nakon izdanih upozorenja i zapovijedi, uhićeni su i dovedeni u policijsku postaju, gdje je obavljenim alkotestiranjem utvrđeno kako su obojica pod utjecajem alkohola.

Treći češki državljanin koji je bio s njima u društvu, 29-godišnjak, vratio se u apartman te je počeo vikati i udarati 57-godišnjeg vlasnika apartmana,  a napadu se pridružio i 24-godišnji češki državljanin.

Policijski službenici uhitili su 29-godišnjaka i 24-godišnjaka, za koje je također utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola.

U događaju su lakše ozlijeđena dvojica državljana Češke u dobi od 45 i 24 godine, kao i 57-godišnji vlasnik apartmana.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija podnosi protiv čeških državljana optužni prijedlog nadležnom sudu.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.