MJESTO S KOJEG SVI ŽELE FOTKU ZA USPOMENU Znate li gdje se nalazi jadranska plaža s ljuljačkom?

Foto: Instagram

Zanima vas gdje se nalazi ova predivna pješčana plaža s romantičnom ljuljačkom? Ne, ne radi se o nekoj tropskoj lokaciji već o plaži na Kvarneru u mjestu Jadranovo.

Srpanj polako, ali sigurno dolazi svom kraju, temperature su rekordno visoke, a godišnji odmori se naveliko planiraju. Ako i vi tražite idealan bijeg na našu obalu, imamo ideju gdje ćete otići, a pri tome napravite par ultradobrih fotki za Instagram.

Naime, na Kvarneru se nalazi plaža koja svojom atraktivnošću totalno može konkurirati svjetskim tropskim destinacijama, piše žena.hr.

Dugačka pješčana plaža s morskom ljuljačkom za najbolje selfije ove sezone nalazi se u mjestu Jadranovo, na Kvarneru, a do nje vam treba tek dva sata vožnje od Zagreba. Jadranovo je malo mjesto u okolici Crikvenice, odnosno Rijeke te je dugogodišnje odredište brojnih Zagrepčana zahvaljujući svojoj ljepoti, ali i blizini glavnog grada.

Plaža o kojoj govorimo nalazi se u uvali Grabrova, a prije nešto više od godine dana dodatno je uređena kako bi bila što atraktivnija. Tako je ova pješčana plaža vrlo brzo postala jedna od omiljenih destinacija i to prije svega zbog predivnog tirkiznog efekta, pogleda na otok Krk, ali i simpatične atrakcije koje je već sad pravi hit – ljuljačke u moru.

Brojni kupači dođu u Jadranovo kako bi se fotkali na ovoj atraktivnoj ljuljački koja neodoljivo podsjeća na one na Baliju. Osim nje, na ovoj plaži se može pronaći bar u kojem se možete osvježiti uz ukusne koktele i slične napitke, a u neposrednoj blizini je i nekoliko restorana.

D.G.