2 min. čitanja

VIDEO Klapa Rišpet održala koncert za pamćenje na brodu, uz pratnju 300 brodica iz Istre!

VIDEO Klapa Rišpet održala koncert za pamćenje na brodu, uz pratnju 300 brodica iz Istre!
Foto: Studio 11

RAKALJ – Rakaljska uvala Luka bilo je mjesto na kojem se proteklog vikenda održao koncert za pamćenje ‘Usidri se za Rišpet 2021.’

Članovi klape Rišpet za svoje fanove pripremili su nešto vrlo posebno.

Foto: Studio 11

Svi oni koji su željeli biti na ovom koncertu pod zvjezdanim nebom, to su mogli isključivo sa svojim brodicama, te su tako imali prilike uživati u najljepšim klapskim izvedbama. Klapa Rišpet pjevala je sa centralnog broda na kojemu su se nalazili, okruženi sa mnoštvom manjih brodica, a sve to bio je jedinstveni prizor.

Preko 300 brodica, došlo je na ovu nezaboravnu noć, a posjetitelji su bili ne samo iz cijele Istre, nego i susjednih Cresa, Lošinja…

– Ovaj koncert bio je nešto u čemu smo toliko uživali, da se riječima ne može opisati. Sva ona vesela, nasmijana, odlično raspoložena lica naše publike, lijepa je uspomena koju nosimo sa ove večeri. Velika čast je pjevati na jednom ovakvom koncertu kao što je ‘Usidri se za Rišpet 2021.’

Jedva čekamo ponovno doći, družiti se sa našom publikom istvoriti nove trenutke za pamćenje – poručili su članovi Rišpeta

Pjevali su se najveći hitovi Rišpeta, a na aktualnoj pjesmi ‘Cukar’ – dogodila se i spontana bakljada sa brodica, dok su za sam kraj članovi klape izveli pjesmu u čast Olivera Dragojevića ‘Kad mi dođeš ti’, uz pratnju vatrometa.

Ono što je svakako zanimljivo je, kako je klapu Rišpet po prvi puta u Rakalj, doveo Stjepan Hauser, 2017. godine, kada se otvarala pješačko – biciklistička staza, a od tada pa sve do danas traje ljubav istarskog mjesta i klape.

Nakon toga, uslijedili su tradicionalni ljetni koncerti, a sve je kulminiralo ove godine, doista najimpresivnijim morskim koncertom do sada, koji je trajao više od dva sata.

Foto: Studio 11

Članovi klape Rišpet ovoga ljeta ubacili su u najveću radnu brzinu na radost svoje brojne publike, te uspješno nižu koncerte jedan za drugim.

Podsjetimo kako su na nedavno održanom Splitskom festivalu, oduševili sve prisutne novom pjesmom ‘Cukar’, koja je u kratko vrijeme osvojila kako srca publike, tako i struke, što ni ne čudi, obzirom na dosadašnje uspjehe.

Nakon spomenutog spektakla u Rakaljskoj uvali, klapa Rišpet imati će koji dan odmora i uživanja u morskim radostima, a onda ponovno kreću radno.

Foto: Studio 11

Tako će ih publika moći gledati i slušati uživo na sljedećim koncertima:

01.08., Betina

14.08., Virovitica

15.08., Fara – Kostel, Slovenija

28.08. Lipovljani

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.