1 min. čitanja

Najavljena besplatna vožnja brodom od dubrovačke luke Gruž do Stare gradske luke

Najavljena besplatna vožnja brodom od dubrovačke luke Gruž do Stare gradske luke
Foto: Boris Kačan

DUBROVNIK – Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva sve građane na BESPLATNU VOŽNJU BRODOM ‘’RUDOLFO’’ / ‘’BRENUM’’ od Stare gradske luke do gruške luke i obratno, i to svaki petak i subotu, počevši od 30.7.2021 do 4.9.2021!

Brod će voziti svaki petak i subotu ovisno o vremenskim prilikama prema slijedećem rasporedu: polazak iz Stare gradske luke u 7:30, povratak iz gruške luke u 9:30.

Uspostavljanje brodske linije na ruti od Stare gradske luke do gruške luke i obratno dio je pilot aktivnosti europskog projekta Tourism Friendly Cities, financiranog iz programa URBACT, kojim se želi ispitati zainteresiranost građana i posjetitelja grada za jednu ovakvu pomorsku liniju javnog prijevoza u budućnosti, a sve u svrhu smanjenja prometnih gužvi te razvoja održivog turizma definiranog projektom Poštujmo grad!

Posebno na datume 31.7. 2021 i 7.8.2021, uvesti će se i popodnevna linija kako bi svi zainteresirani mogli uživati u manifestaciji Ljeto u Gružu.

31.7.2021 brod će krenuti iz Stare gradske luke u 17:00 s povratkom iz gruške luke u 21:00 kako bi  posjetitelji uživali na ARTS&CRAFTS turi , dok će 7.8.2021 brod krenuti iz Stare gradske luke u 18:00 s povratkom iz gruške luke u 21:30 kako bi građani i posjetitelji mogli poslušati koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Iskoristite mogućnost besplatne ugodne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta te izbjegnite prometne gužve i vrućinu!

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.