Upravni odjel za turizam a turizam i pomorstvo zatražio hitno postupanje u vezi “svojatanja” pomorskog dobra

Foto: Miroslav Rajh / Screenshot

SPLIT/MILNA – Iz Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ), na temelju medijskih napisa i zaprimljenog video materijala, zatraženo je od nadležnih inspekcija i institucija žurno postupanje u vezi s nelegalnim radnjama na dijelu pomorskog dobra Općine Milna, a nakon što je ženska osoba dio plaže proglasila svojom privatnom te tjerala i uznemiravala kupače na grub i bezobrazan način.

Riječ je o Luciji Vlahović, vlasnici obližnjeg objekta u Milni, izvijestio je Upravni odjel za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije.

Uz priloženi video događaja, zahtjev za postupanje iz UO za turizam i pomorstvo SDŽ uputili su na adrese načelnika Općine Milna, Carinske uprave, Lučke kapetanije Split te Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Podsjetimo,  žena koja se predstavila kao “vlasnica plaže” počela je verbalno napadati i vrijeđati ljude koji su se sunčali na plaži, točnije nekoliko djevojaka.

Kad joj se obratio čovjek koji ju je snimio i rekao da je on maknuo ležaljke, vidno iznervirana, nastavila je vrijeđati, a potom je šutnula kutiju pizze i limenku piva prema djevojci koja je ležala na plaži i otišla.

Protiv iste osobe jučer je i policija pokrenula kriminalističko istraživanje.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Žena podivljala i napala kupače kad su maknuli prazne ležaljke: “Ovo je moja plaža, ja sam je izgradila”