KAOS NA SPLITSKOM KOLODVORU “Polazak autobusa se čeka sat i pol, turistički vlakić gazi po trotoaru”

Foto: Čitatelj

SPLIT – Udarni turistički vikend potpuno je izmaknuo kontroli na splitskom autobusnom kolodvoru. Javio nam se čitatelj koji je jedva došao do autobusne karte od Splita do Zagreba, da bi taj isti autobus kasnio u polasku čak 90 minuta.

– Ne znam što bih vam rekao. Cijelo poslijepodne proveo sam na užarenom autobusnom kolodvoru čekajući autobus koji je prema Zagrebu trebao krenuti u 15.30. Znate li kad je došao? U 17 sati. Prema Zagrebu je krenuo u 17.30. Vozač mi se požalio da on i kolega voze već 12 sati, da mora malo odmoriti i da mu je za dionicu od 20 minuta trebalo sat i pol da je prijeđe. Ovdje je kaos – napisao nam je ogorčeni čitatelj.

Foto: Čitatelj

Ono što je još nevjerojatnije su službenici splitskog autobusnog kolodvora.

– Nigdje nismo dobili obavijest da će autobus kasniti, i to čak 2 sata. Zovem informacije, nitko se ne javlja. Zovem kolodvorsku centralu, nitko se ne javlja. Odem na info pult pitati službenicu zašto autobus kasni i hoćemo li uopće imati prijevoz do Zagreba, ona samo slegne ramenima – ispričao nam je čitatelj kojega je više od kašnjenja autobusa šokirala slika prometnog kaosa u trajektnoj luci.

Foto: Čitatelj

– Mislio sam da mi se pričinjava. Stojim i gledam taj kaos i u jednom trenutku ugledam motocikle i turističke vlakiće koji se voze po trotoaru, među masom pješaka da ne bi stajali u gužvi na cesti. Pa ti sad budi pješak u splitskoj trajektnoj luci – cinično završava svoj osvrt naš čitatelj.

K.B.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Pogledajte gužvu na autocesti, snimljenu iz policijskog helikoptera