2 min. čitanja

„Nikad dosta Kevin Yosta”: Ovaj američki DJ večeras nastupa u primoštenskoj Aurori

„Nikad dosta Kevin Yosta”: Ovaj američki DJ večeras nastupa u primoštenskoj Aurori
Foto: Promo

PRIMOŠTEN – „Nikad dosta Kevin Yosta” parola je pod kojom se održava večerašnji party u primoštenskom klubu Aurora, jedan od rijetkih partija koji se u Dalmaciji ovih dana odvijaju i nakon ponoći.

Ovom Amerikancu, koji je miljenik lokalne publike, studiozni perkusionist te potpisnik čak 70 objavljenih vinila, za pultom se pridružuju lokalne snage Beepolar, Lawrence Klein i Stipe Jazzy Širinić.

Karta na ulazu košta 120 kuna, a može se ući uz predočenje covid putovnice. Za one koji ju nemaju, od 21 sat će na ulazu biti moguće i napraviti test, koji će koštati 40 kuna. Sam party počinje u 22 sata, no organizatori onima bez potvrde preporučuju raniji dolazak kako se ne bi stvarala gužva na ulazu.

Amerikanac Yost je već u dobi od četiri godine prvi puta u ruke uzeo palice za bubnjeve. Fascinacija glazbom je s vremenom samo rasla, pa se tamo 80-ih navukao na house, žanr u kojem i danas najradije pliva, vješto ga kombinirajući s jazz elementima.

Foto: Promo

Ovaj glazbenik se proslavio već sa svojim prvim albumom ‘One Starry Night’ iz 1998., koji danas ima status house klasika.

Ako ćemo u brojeve, Yost se može pohvaliti s osam objavljenih albuma te gotovo sto izdanih singlova, a zanimljivost je i da stoji iza čak 1500 pjesama koje kolaju po plesnim podijima diljem svijeta, ali se nisu službeno našle na nekome izdanju.

Inače, u kolektivnu memoriju party nacije je neizbrisivo upisan Yostov nastup na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nakon GusGusa 2017. godine. Govori se da je to bila jedna od najjačih zabava na tome području posljednjih godina.

Foto: Promo

– I sam se itekako sjećam te večeri. Konekcija s publikom je bila nevjerojatna. Tako da sam bio oduševljen kad su me pitali da se vratim u Dalmaciju. Ajmo ponoviti tu večer! – uzbuđeno je izjavio Yost, pa ponovno dodao: – Teško je i objasniti taj osjećaj kad si sa svima toliko povezan. Doista jedva čekam ovaj nastup – kaže i poziva sve da mu se pridruže – na plesu.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.