1 min. čitanja

Predsjednik Milanović obišao vatrom opustošena područja kod Segeta Gornjeg

Predsjednik Milanović obišao vatrom opustošena područja kod Segeta Gornjeg
Foto: Ured predsjednika RH

SEGET GORNJI/SPLIT – Predsjednik Republike Zoran Milanović jutros se sastao i razgovarao s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem, brigadirom Robertom Suntešićem, te vatrogasnim zapovjednikom Splitsko-dalmatinske županije Ivanom Kovačevićem, o situaciji na požarištu Seget Gornji kod Trogira i požarištu Mirlović u Šibensko-kninskoj županiji.

Tijekom posjeta Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu Republike Hrvatske u vojnoj bazi Divulje u Splitu, predstavnici vatrogasnog zapovjedništva i Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvijestili su predsjednika Milanovića o dosadašnjem angažmanu vatrogasaca i poduzetim aktivnostima na gašenju požara, kao i o pomoći koju je pružila Hrvatska vojska u intervencijama gašenja požara.

Foto: Ured predsjednika RH

U društvu glavnog vatrogasnog zapovjednika predsjednik Milanović helikopterom je obišao opustošena područja kod Segeta Gornjeg i uvjerio se u razmjere štete koju je iza sebe ostavila vatra.

Predsjednik Milanović zahvalio je vatrogascima i svima koji su se angažirali u gašenju vatrene stihije na požrtvovnosti i višednevnom trudu u obuzdavanju požara.

Foto: Ured predsjednika RH

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.