1 min. čitanja

TROGIRSKA POLICIJA UHVATILA PIROMANA Nije podmetnuo jedan, već više požara!

TROGIRSKA POLICIJA UHVATILA PIROMANA Nije podmetnuo jedan, već više požara!
Foto: Vatrogasci – Oni su naši Heroji/Facebook / Ilustracija

TROGIR – Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog postojanja osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Službenici Policijske postaje Trogir su 05.kolovoza u 01:25 sati zaprimili dojavu da se između mjesta Rastovac i Mitla Vid nekoliko požara. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci i  policijski službenici. Utvrđeno je kako su požari izbili zapadno od ceste Rastovac-Mitlo, predio Pržine.

Jučer poslijepodne na mjestu događaja obavljen je očevid, te je utvrđeno da su požari namjerno izazvani i započelo je kriminalističko istraživanje. U 19 sati policijski službenici su pronašli i uhitili muškarca koji se dovodio u svezu s požarima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i danas je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzoniku.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.