1 min. čitanja

ŽENA VESLA, MUŠKARAC SJEDI Mediji napravili dramu, a žena s fotografije odgovorila: “U kakvom to svijetu živimo?”

ŽENA VESLA, MUŠKARAC SJEDI Mediji napravili dramu, a žena s fotografije odgovorila: “U kakvom to svijetu živimo?”
Foto: DDPD / Facebook

Zabavne objave na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca mnogim su medijima u “sezoni kiselih krastavaca” odličan način dizanja klikova, pa uz koju rečenicu više dnevnog urednika vijesti kojih nema, oko ničega nerijetko dignu bespotrebne tenzije. Tako je bilo i oko jedne bezazlene fotografije.

Naslovi poput “Fotka para iz Dalmacije razbjesnila mnoge” na fotografiji gdje žena vesla, a muškarac leži iza nje, zapravo su više razbjesnili javnost, nego sama slika, pa je reagirala i žena s po ničemu sporne fotografije.

Javila se tako Laura-Isabel Solano Quijano da pojasni kako prepuštanje veslanja njoj, njenog momka čini kavalirom, umjesto staromodnog i zatucanog preuzimanja zabavnih zadataka na sebe.

– Ovo je apsolutno smiješno. Ja sam djevojka na slici koja vesla. Htjela sam veslati. Imali smo samo jedno veslo. Velika stvar. Moj partner je nevjerojatni džentlmen koji također poštuje moje želje. U kakvom to svijetu živimo gdje se ljudi iznenade kada vide da djevojkom želi sama veslati i nekako za to okrive momka? Patetično – napisala je.

– Mediji upravo prenose da je ova “fotka razbijesnila ljude” u komentarima. Kako su SVI komentari ovde pozitivni, da vidimo je li vas ova slija razbijesnila? – napisao je potom i administrator Dnevne doze.

I stvarno, jesu li vas više razbjesnili neki mediji s glupim naslovima ili tip koji uživa, dok mu cura vesla?

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.